Challenge 4Life

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 13:16

 "Sta op, kom in actie en scoor met z’n allen tegen kanker’’

 

Stichting DSC Challenge 4Life uit Kerkdriel organiseert in het weekend van 10 t/m 12 juni 2022 een evenement om geld op te halen voor drie stichtingen die alle onderzoek doen naar verschillende soorten kanker. Deze drie stichtingen zijn Stichting Support Casper – Casper van Eijk kan verder met zijn onderzoek om binnen twee jaar een behandeling te vinden om alvleesklierkanker beter te kunnen bestrijden, Stichting Villa Joep – Het fonds voor onderzoek tegen neuroblastoom kinderkanker en Stichting Ruby and Rose – Fonds voor onderzoek op gebied van diagnostiek en behandeling van gynaecologische kanker. Oprichter van Stichting Ruby and Rose, dr. Leon Massuger, zal tweemaal aanwezig zijn op het evenement om te spreken en de cheque in ontvangst te nemen op de laatste avond van de Challenge 4LIfe. 

 

Het comité van de stichting bestaat uit een negental supporters van plaatselijke voetbalclub DSC met een blauwwit hart die een fantastisch driedaags voetbalevenement bij DSC organiseren onder het motto: een weekend lang voetballen voor het goede doel, waarbij iedereen - van jong tot oud - welkom is.
Het moet een weekend worden om nooit meer te vergeten, waarbij de deelnemende teams geld inzamelen dat geheel ten goede komt aan onderzoek naar kanker.   

Alle 40 teams van DSC zullen onderlinge wedstrijden spelen van 2 x 20 minuten. Als basis zijn dat de teamleden, maar deze mogen/kunnen aangevuld worden door iedereen die zich daartoe geroepen voelt. Dus ouders, leiders, vrienden/kennissen en sponsors kunnen het team compleet maken zodat ze bestaan uit minimaal 14 spelers of speelsters en een spelleid(st)er. 

 

Het is de bedoeling dat alle teams voorafgaand aan het evenement zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, op welke manier ze dat doen wordt aan hun eigen creativiteit overgelaten. Bij zowel de jeugd als de senioren is er voor het team met de hoogste financiële score een hele mooie verrassing. Het opgehaalde geld zal rechtstreeks worden gedoneerd aan de drie zorgvuldig gekozen goede doelen die zich inzetten voor onderzoek naar kanker. 

 

Het Challenge 4Life evenement zal op vrijdag 10 juni om 19.00 uur worden geopend met een stille tocht en thema-avond met live muziek van de Nederlandse band Dr Feelgood en de afsluiting zal plaatsvinden op zondag 12 juni om 19.00 uur met het uitreiken van de cheques aan de drie stichtingen.

Naast de minimaal 40 te spelen wedstrijden vinden er diverse andere activiteiten plaats voor jong en oud, waar iedereen aan deel mag nemen. Zo is er een glazen huis met Dj’s, kun je Frühshoppen, zijn er diverse kinderactiviteiten en veel muziek en entertainment. En het mooie daarvan zal zijn dat het gehele programma grotendeels ingevuld zal gaan worden door inwoners uit Kerkdriel en directe omgeving.

Ook zal er tijdens dit evenement heel veel tijd worden besteed aan emotionele momenten, waarbij iedereen zijn of haar gevoelens de vrije loop kan laten gaan.

 

Je bent van harte welkom om naar Kerkdriel te komen in het weekend van 10/11/12 juni. Kijk voor meer informatie op de site www.dscchallenge4life.nl en houd onze facebookpagina in de gaten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.