De Vierdaagse Sponsorloop 2022

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 12:00

Zet jouw kilometers in voor het goede doel

 

Na twee jaar afwezigheid wordt van dinsdag 19 juli tot en met vrijdag 22 juli de Nijmeegse Vierdaagse weer gelopen!
Stichting Ruby and Rose is al jaren partner van de 4Daagse en hoopt ook dit jaar weer op veel wandelaars die zich in willen zetten voor ons goede doel: geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar gynaecologische kanker.

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Helaas sterven er nog steeds 1500 vrouwen per jaar in Nederland aan een vorm van vrouwenkanker!

Elk jaar worden in Nederland 4.500 vrouwen getroffen door een vorm van gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker,baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's.

Loop daarom mee als sponsorloper voor stichting Ruby and Rose en ga samen met ons de strijd aan tegen vrouwenkanker want hiermee:

  • Red jij als sponsorloper het leven van vrouwen;
  • Maakt jouw bijdrage als sponsorloper meer onderzoek en behandelmethoden naar vrouwenkanker mogelijk;
  • Krijgen wij samen meer aandacht voor gynaecologische kanker;
  • Staan we sterker in de strijd tegen vrouwenkanker!

                                    Je kunt je tot en met 13 juli aanmelden als sponsorloper via De 4Daagse Sponsorloop

Hoe helpen we jou tijdens de 4Daagse?

Zodra je je hebt aangemeld als onze sponsorloper via de site van de 4Daagse Sponsorloop, krijg je van ons een e-mail met allerlei tips en informatie over hulpmiddelen voor het werven van sponsoren voor jouw kilometers. Op de website van De Vierdaagse Sponsorloop kun je je eigen actiepagina aanmaken en jezelf voorstellen en promoten. Deze pagina kun je bijvoorbeeld ook delen op je eigen facebookpagina. 

Als dank en motivatie ontvang je van ons een unieke goodiebag en een T-shirt van Ruby and Rose die je kunt dragen tijdens de Vierdaagse.

Tijdens het lopen van al die kilometers zullen wij goed voor jou zorgen! Je wordt goed verzorgd bij onze rustposten die op de route liggen met o.a. een masseur, water, fruit, een schoon toilet en andere  versnaperingen;

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Het bestuur en het team van stichting Ruby and Rose bestaat uit enthousiaste mensen, die zich inzetten op geheel vrijwillige basis. Er blijft geen geld aan de 'strijkstok' hangen. 

Wij hebben een wetenschappelijke raad, die de ingezonden onderzoeksprojecten beoordeelt. Al meerdere onderzoeken zijn inmiddels succesvol afgerond.

Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen te vergroten. Help jij ons mee?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.