Badges geschrapte Vierdaagse 2021

Gepubliceerd op 30 maart 2021 om 09:19

Aandacht voor gynaecologische kanker met “speciale badges” voor de

“afgelaste” Nijmeegse Vierdaagse 2020 én de nu “geschrapte” in 2021.

 

Voor de 104e editie van de Nijmeegse Vierdaagse had Leo Verhees zich ook vorig jaar weer sterk gemaakt om een “medaille-badge” uit te geven en op te dragen aan Stichting Ruby and Rose. De badge werd een collectors item dat, gezien de datering vanaf de 100e editie, jaarlijks weer in beperkte oplage werd uitgegeven.

Door de afgelasting van de 4daagse in 2020 en nu ook in 2021, hebben wij, voor de teleurgestelde wandelaars én de Stichting Ruby and Rose, 2 alternatieve afbeeldingen ontworpen voor speciale badges, de ”104e editie 2021-Geschrapt” en voor de “2e Alternatieve 4daagse” van de KWBN in juli a.s., waarmee we waarschijnlijk veel wandelaars toch een beetje “het 4daagse-gevoel” kunnen meegeven en zij b.v. op hun rugzak, tijdens het wel toegestane wandelen, kunnen laten zien dat zij ook een oorspronkelijk ingeschreven enthousiaste deelnemer waren. De “gepersonaliseerde koffiemokken” zijn ook dit jaar weer leverbaar, in 2020 o.a. succesvol als “herinnerings-cadeau”.    

Een mooi neveneffect bij deze aankopen is hierbij dat ook de belangrijke sponsoring voor de Stichting Ruby and Rose hiermee dit jaar weer door kan gaan.

Dit jaar zijn de badges in 2 uitvoeringen beperkt beschikbaar en kunnen GEGARANDEERD, alléén door bestelling via onze e-mail tot uiterlijk 15 juni a.s. worden besteld en gereserveerd,  levering 1e week van juli a.s.. De stuksprijs van de badges is 11,00 euro, incl. btw, verzendkosten en sponsoring voor Ruby and Rose.

Belangrijk: de badges kunnen ook ná 15 juni nog besteld worden, dan echter leverbaar zó lang de voorraad strekt!                  Daarnaast kunnen de “koffiemokken”, modellen 2021 én 2020, al vanaf begin maart besteld en geleverd worden!!

Zie voor meer informatie voor bestelmogelijkheden vanaf eind maart de aanbiedingen op deze speciale Websites: badgesgeschrapte4daagse-editie2021.nl  én de speciale website van 2020: badgesuitgestelde4daagse2020.nl

Leo Verhees was ruim 30 jaar lid van het Uitvoerend Comité 4Daagse en behartigde vanaf de 60e vierdaagse de souvenirverkoop voor de organisatie. Door omstandigheden binnen zijn familie raakte hij nauw betrokken bij Stichting Ruby and Rose. Daarom doneert hij nu € 1,00 per verkochte speciale badge én koffiemok aan de Stichting! Met uw aankoop van ‘n badge of koffiemok steunt ook u daarmee de noodzakelijke strijd tegen vrouwenkanker!

Ruby and Rose:

Stichting Ruby and Rose zamelt gelden in voor de strijd tegen vrouwenkanker. Er is te weinig aandacht voor vormen van kanker die alleen vrouwen kunnen treffen. Jaarlijks krijgen ca. 4.700 vrouwen in Nederland een vorm van kanker aan o.a. de baarmoeder(hals), baarmoeder, eierstokken en schaamlippen. Ongeveer 1.900 vrouwen overlijden jaarlijks aan de gevolgen. Over eierstokkanker weten wij nog bitter weinig. Ieder jaar worden ongeveer 1.300 vrouwen slachtoffer van eierstokkanker en overlijden er 1.100 vrouwen aan deze ziekte in Nederland. Meer geld voor onderzoek naar vroegere opsporing en betere behandeling van deze ziekte, is én blijft daarom hard nodig.

Exacte cijfers:                         Patiënten per jaar in Ned.     Overlijden per jaar in Nederland

Eierstokkanker                                     1300                                       1100

Baarmoederkanker                            2000                                        500                

Baarmoederhalskanker                       800                                         230

Vulvakanker                                           400                                         100

                                                                       Deze aantallen zijn gebaseerd op het NKR, Nederlandse Kanker Registratie.

Reactie plaatsen

Reacties

Alain
3 jaar geleden

Hallo
Ik ben geïnteresseerd in de twee modellen van 4 patches 4 daagse geschrapt. Ik ben in Frankrijk, kun je me vertellen hoe ik ze kan krijgen en betalen?
Met vriendelijke groeten

Marjo Brans
3 jaar geleden

Ben geïnteresseerd in de badge van “104 de 4 daagse afgelast” zijn deze er nog

Sonny Manuhutu
3 jaar geleden

Beste Leo,

Graag zou ik de volgende badges willen bestellen, t.w.:
"104e editie Geschrapt" en "2e Alternatieve 4-daagse".

Verder zou ik, als u die nog heeft, de volgende willen bestellen:
"101e -200 km" en "102e- Verzorger".

Anita Moolhuijzen
2 jaar geleden

Ik zou graag in het bezit komen van de Badges geschrapte 4dgse 2021, gaarne info hoe ik deze kan bestellen

Leo Verhees
2 jaar geleden

Zie website: www,vierdaagsemedailleafstandsbadges.nl