Maartse buien....grote opbrengst voor Ruby and Rose

Gepubliceerd op 9 april 2021 om 10:46

Hermien en Wessel hebben het prachtige bedrag van € 2.200,- bij elkaar gelopen, mede dankzij geweldige sponsoren. Het bestuur van Ruby and Rose wil hen en de sponsoren hiervoor ontzettend bedanken en dit bedrag gaat volledig naar onderzoek naar gynaecologische kanker.

Het bestuur van Ruby and Rose wenst de schoonmoeder van Wessel heel veel sterkte en kracht toe.

 Het  Coronaproof hardloopevenement Running 4 ALL Challenge van 27 maart jl., georganiseerd door de Winterswijkse atletiekvereniging av Archeus, was een groot succes. Ook Hermien te Grotenhuis en Wessel Gerritsen (moeder en zoon) hebben deelgenomen en deden dit voor stichting Ruby and Rose. Wessel zijn schoonmoeder is helaas getroffen door gynaecologische kanker en zij wilde heel graag iets voor haar doen. Zij liepen daarom rondjes vanaf haar huis zodat zij betrokken was bij dit evenement en zij hen kon aanmoedigen én een warm plekje kon bieden om op te warmen voor de volgende ronde. Het weer was namelijk bar en boos met maartse buien maar dat weerhield Hermien en Wessel niet om enthousiast deel te nemen.

Hermien en Wessel hebben het prachtige bedrag van

€ 2.200,- bij elkaar gelopen, mede dankzij geweldige sponsoren.

Het bestuur van Ruby and Rose wil hen en de sponsoren hiervoor ontzettend bedanken en dit bedrag gaat volledig naar onderzoek naar gynaecologische kanker.

 

Het bestuur van Ruby and Rose wenst de schoonmoeder van Wessel heel veel sterkte en kracht toe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.