Golfen voor Ruby and Rose

Gepubliceerd op 31 augustus 2022 om 13:21

Vrijwilligers Ton en Astrid de Graaff organiseren golf event voor Ruby and Rose

 

Zondag 25 september aanstaande vindt er een golfevenement plaats op de golfbaan Landgoed Bleijenbeek in Afferdem. Dit evenement wordt georganiseerd door de zeer gewaardeerde vrijwilligers van Ruby and Rose, Ton en Astrid de Graaff.

Doel van dit mooie evenement is om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar gynaecologische kanker. Ieder jaar wordt de diagnose gynaecologische kanker bij 4500 vrouwen in Nederland gesteld, dit zijn ziektes zoals baarmoeder(hals)kanker, eierstokkanker en vulvakanker. Jaarlijks overlijden 1500 vrouwen aan deze ziekte. 

Eierstokkanker, ook wel de 'silent ladykiller' genoemd, wordt in bijna alle gevallen (te) laat opgespoord, waardoor genezende behandeling bijna niet meer mogelijk is. Daarom is meer onderzoek naar opsporing en levensreddende behandeling van deze gevaarlijke ziekte zo ontzettend belangrijk. 

 

 

Ton en Astrid hebben een prachtig programma samengesteld voor zondag 25 september. Zij hopen veel golfliefhebbers te mogen verwelkomen op deze dag. 

Het programma start op 25 september om 10.00 uur met koffie en gebak en wordt om 17.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking van de wedstrijd en het bekendmaken van het opgehaalde bedrag voor Stichting Ruby and Rose. 

De kosten van het evenement zijn €80,- per deelnemer. Inschrijven geschiedt via mail naar tondegraaff@hotmail.com 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marianne Gietman
een jaar geleden

Dag Ton ,
Eerder heb ik met het Ruby en Rose golftoernooi mee gespeeld toen deden er alleen dames mee.
Is dat nu ook de bedoeling?
Groet,Marianne Gietman