Corina's Dagboek

VLOGNUMMER 9 t/m 13 

Vlog 13

Met pijn in ons hart hebben wij vernomen dat onze inspirator en powervrouw Corina niet meer onder ons is. Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met het gemis van deze lieve vrouw. Met elke vezel in haar lijf wilde zij zich nog inzetten voor de Stichting Ruby and Rose en dit heeft zij tot het laatste moment gedaan, van het organiseren van een Bingo, tot vloggen en de verkoop van het speciaal voor haar ontworpen Amulet. We zullen je gaan missen Corina.

Lees meer »

Vlog 12

Corina heeft toch een vlucht kunnen maken en is inmiddels veilig terug in Nederland. Ze is opgelucht en zeer dankbaar....ze neemt even een brake, maar niet voordat ze iedereen toegesproken heeft middels een vlog.

Lees meer »

Vlog 11

Er is duidelijkheid en Corina heeft een datum!! Ze weet nu definitief wanneer ze weer naar Nederland kan.

Lees meer »

Vlog 10

Er is nieuws te melden ...na vele spannende uren heeft Corina vandaag een verlossend telefoontje gekregen vanuit Nederland....

Lees meer »

Vlog 9

Noodoproep van Corina "Ik wil in Nederland sterven....nog iedereen zien. Mijn familie, mijn vrienden....mijn hond voordat ik doodga." Corina is momenteel in het ziekenhuis in Menorca en wil naar Nederland.

Lees meer »