4Daagse Sponsorloop 2024

Gepubliceerd op 1 maart 2024 om 14:24

Lopen voor ruby and rose tijdens de nijmeegse vierdaagse

Ieder jaar heeft Ruby and Rose alle donaties die zij ontvangt hard nodig! Er staan namelijk diverse wetenschappelijke onderzoeken op de wachtlijst om door ons gesubsidieerd te worden. Bij ieder onderzoek dat we van de wachtlijst kunnen halen zijn we weer een stap dichterbij eerdere opsporing en betere behandeling en genezing van vrouwenkankers.

Al jaren is Ruby and Rose een van de goede doelen waar lopers van de Nijmeegse Vierdaagse zich als sponsorloper voor in kunnen zetten.
Als je je hebt ingeschreven voor de Vierdaagse kun je je vervolgens tot en met 19 juli inschrijven als sponsorloper via De Vierdaagse Sponsorloop. Je krijgt dan een eigen actiepagina waarop je zelf beschrijft wie je bent, waar je voor loopt en waarom. Deze pagina kun je ook delen op Facebook, Instagram en LinkedIn om zoveel mogelijk sponsoren te bereiken.

Wij zorgen goed voor onze sponsorlopers! Al onze lopers ontvangen een goodybag van ons als dank voor de inspanning en ook deze editie zullen we er weer alles aan doen om goed voor onze lopers te zorgen op de route van de Vierdaagse.
Wij hopen deze zomer weer veel Ruby and Rose-lopers te mogen verwelkomen! Help jij ons mee? ♥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.