In memoriam:

Ria Lauret-Louwenberg

8 juni 1949 – 3 mei 2012

In 2005 werd bij Ria eierstokkanker geconstateerd. Na een jarenlange strijd overleed Ria aan deze vreselijke ziekte, ondanks alle onderzoeken, operaties en chemo-therapieën. Voor Ria kwam het sterke gevoel op om bij de dag te leven en dat heeft ze ook gedaan. Ze had een scherp oog voor de noden van anderen. Geheel onbaatzuchtig bood ze daar waar nodig haar diensten aan. Zelfs het afscheid van deze wereld heeft ze voor de volle 100% beleefd. Afscheid nemen viel haar zwaar, maar ook dat had ze volledig in de hand. Toen ze wist dat haar volgende slaap een eeuwige zou kunnen worden nam ze op indrukwekkende wijze afscheid van haar dierbaren

Ria wilde graag een donatie voor Ruby and Rose, omdat ook bij voor haar het besef bestond er was hoe belangrijk het is om andere vrouwen het leed van deze ziekte andere vrouwen te besparen. Hiervoor is onderzoek hard nodig en tijdens haar afscheid is een het bedrag van 2000 euro opgehaald. 

We bedanken Ria voor haar inzet voor Ruby and Rose. We zullen haar gedenken als een warme vrouw, moeder en oma, die voor velen een voorbeeld was van positiviteit, kracht en doorzettingsvermogen.