Gadgets Vierdaagse van Nijmegen 2022

Gepubliceerd op 20 oktober 2021 om 10:28

Nu door het Bestuur van “DE VIERDAAGSE” de beslissing is genomen om de 104e editie, na twee afgelastingen, in 2022 zeker te kunnen plannen, is “het aftellen” begonnen en wordt dat al vanaf begin augustus in Nijmegen d.m.v. twee grote aftelklokken aan iedereen die de stad binnenkomt, duidelijk gemaakt!

Ook wij, het bestuur van Ruby and Rose en ondergetekende, doen nu voor het derde jaar wéér mee, om deze unieke 104e editie zoals in 2020 en 2021, de deelnemers met een speciale badge “Nu in 2022”, samen met de hopelijk nog te behalen medailles/beloningen, een extra herinnering aan deze memorabele “Corona-editie” mee te kunnen geven!”

 

Nu voor het derde jaar de 104e editie op het programma staat, hebben we naast de veel gewaardeerde badges, speciale postzegels en de aangepaste “koffiemokken”, en op veler verzoek ook een “Delftsblauwe herinneringstegel” opgenomen t.b.v. verzamelaars, deze beide artikelen zijn zowel gepersonaliseerd als met standaard-data leverbaar!

Doordat we om privacyregels géén gebruik kunnen maken van bestaande adresbestanden en de meeste, veelal individuele deelnemers landelijk verspreid wonen, zijn zij door ons moeilijk te informeren over deze vervolgactie! Daarom zijn we deze maand al gestart met het online plaatsen van deze aangepaste website.

De actie loopt tot eind 2022. Naast de online bestelmogelijkheden en de verkoop bij de startlocatie tijdens de 4daagseweek, zijn de standaardartikelen in Nijmegen vanaf eind oktober a.s. ook al verkrijgbaar bij “De Nijmeegse Postzegel- & Muntenhandel” in de van Welderenstraat nr.16.

Leo Verhees - Nijmegen

Uiteraard hopen wij dat ook u onze actie wilt steunen en helpen door deze via uw publiciteit t.b.v. de 4daagse deelnemers én de bijdrage voor de Stichting “Ruby and Rose” voor onderzoeken naar “vrouwenkanker” op de hoogte te brengen.

Reactie plaatsen

Reacties

Ans
3 jaar geleden

Bij deze postzegelhandel kopen wij altijd de speciale zegels van de vierdaagse. Ons heel goed bekend. Gr. Zusjes Tineke en Ans.