Donatiepagina's

Ruby and Rose & Beauty2People

In 2005 begon Edith de Jong haar bedrijf Beauty2People. In 17 jaar tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van huidverbeterende producten en apparatuur voor beautysalons en schoonheidsinstituten door heel Nederland.

Edith- “Onlangs is ons bedrijf vanwege de enorme groei verhuisd naar een grotere locatie in Moordrecht. Voor de opening van het nieuwe pand leek het ons een mooi idee om in plaats van bloemen of andere attenties, een donatie voor een goed doel te vragen aan onze genodigden. Voor mij persoonlijk was het al snel duidelijk dat het de Ruby and Rose stichting moest worden omdat ik mijn moeder, Cock de Jong, heb verloren aan de gevolgen van eierstokkanker. De diagnose werd vastgesteld in december 2009 en een jaar later, op 27 december 2010, is zij op 67-jarige leeftijd overleden".

"Omdat wij in een branche werken waar overwegend vrouwen werkzaam zijn en omdat eierstokkanker de ‘silent lady killer ‘is, willen wij op deze manier extra aandacht vragen voor deze ziekte".

 

Dit najaar lanceert Beauty2People een speciale "Ruby and Rose-behandeling" in haar aangesloten salons en instituten. Een deel van de opbrengst van deze luxe huidverbeterende behandeling met HydroPeptide gaat naar Ruby and Rose.

 

Houd onze nieuwsberichten in de gaten voor een lijst met aangesloten beautyinstituten waar je deze unieke high-end beautybehandeling kunt ondergaan. Ook zonder behandeling kan en mag je uiteraard doneren! Via de roze button hieronder ga je direct naar de donatiepagina.

Kanker zet je wereld op z'n kop. Als je zelf ziek bent, maar ook als iemand in je omgeving ziek is of aan kanker is overleden. Vaak hebben mensen die van kanker zijn genezen nog lange tijd - soms zelfs hun leven lang - last van de gevolgen van de ziekte en de behandeling.

Hieronder vind je onze verschillende donatiepagina's. Voor iedere actie is er een aparte pagina beschikbaar met informatie en mogelijkheid tot doneren.

Je vindt hieronder ook de donatiepagina's in nagedachtenis van vrouwen die de strijd tegen gynaecologische kanker hebben verloren.

DONATIEPAGINA'S