Het jaarlijkse golftoernooi voor Ruby and Rose

Ook dit jaar wordt er op zondag 24 september weer gegolfd voor het goede doel. Onze dierbare vrijwilligers Ton en Astrid de Graaff hebben weer een prachtige dag samengesteld voor alle golfliefhebbers die ook hun steentje bij willen dragen aan onze stichting.

Lees meer »

4Daagse Sponsorloop 2023

Ieder jaar heeft Ruby and Rose alle donaties die zij ontvangt hard nodig! Er staan namelijk diverse wetenschappelijke onderzoeken op de wachtlijst om door ons gesubsidieerd te worden. Bij ieder onderzoek dat we van de wachtlijst kunnen halen zijn we weer een stap dichterbij eerdere opsporing en betere behandeling en genezing van vrouwenkankers.

Lees meer »

Wereldkankerdag 2023

Kanker heeft een grote en brede impact, op de patiënt en diens omgeving. Op 4 februari vragen allerlei organisaties in Nederland en over de hele wereld hier extra aandacht voor. In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar ook tot ver na afloop daarvan.  

Lees meer »

Een beautybehandeling voor Ruby and Rose

Vanaf vandaag is het mogelijk om een luxe huidverbeteringsbehandeling te ondergaan bij diverse beautysalons door heel Nederland. De salons doneren een deel van de opbrengst van de behandeling aan Ruby and Rose. Groothandel Beauty2People, leverancier van  huidverbeteringsproducten aan salons en initiator van deze actie, doneert per verkochte behandeling ook een deel van de opbrengst aan Ruby and Rose.

Lees meer »