22-09-2024 Golfevent Ruby and Rose 2024

Ook dit jaar maakt Landgoed Bleijenbeek te Afferden het weer mogelijk dat Ruby and Rose haar Pitch & Putt Golfevent hier mag organiseren. De gehele opbrengst van deze dag gaat naar een onderzoeksproject dat in het teken staat van eierstokkanker, ook wel de "Silent Lady Killer" genoemd. 

Lees meer »

4Daagse Sponsorloop 2024

Ieder jaar heeft Ruby and Rose alle donaties die zij ontvangt hard nodig! Er staan namelijk diverse wetenschappelijke onderzoeken op de wachtlijst om door ons gesubsidieerd te worden. Bij ieder onderzoek dat we van de wachtlijst kunnen halen zijn we weer een stap dichterbij eerdere opsporing en betere behandeling en genezing van vrouwenkankers.

Lees meer »

Steun Rian op weg naar Santiago

Op 2 april 2024 vertrekt Rian vanaf haar huisadres in Mierlo-Hout naar Santiago de Compostella. Dit is een voettocht van ongeveer 2400 kilometer die Rian gaat lopen ter nagedachtenis aan haar dochter Ingrid. Zij overleed anderhalf jaar geleden op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van baarmoederhalskanker.

Lees meer »

Het jaarlijkse golftoernooi voor Ruby and Rose

Ook dit jaar wordt er op zondag 24 september weer gegolfd voor het goede doel. Onze dierbare vrijwilligers Ton en Astrid de Graaff hebben weer een prachtige dag samengesteld voor alle golfliefhebbers die ook hun steentje bij willen dragen aan onze stichting.

Lees meer »