Donatiepagina BEAUTY2PEOPLE

€ 4.371,00  opgehaald in 2023!

In 2022 nam Beauty 2 People contact op met Ruby and Rose en stelde voor om samen een mooie actie op touw te zetten. In het najaar lanceerde Beauty2People een speciale "Ruby and Rose-behandeling" in haar aangesloten salons en instituten. Een deel van de opbrengst van deze luxe huidverbeterende behandeling met HydroPeptide ging naar Ruby and Rose. Samen haalden we het prachtige bedrag van € 4.371,00 op! Met dit prachtige bedrag heeft Ruby and Rose weer een onderzoek naar vrouwenkanker van de wachtlijst kunnen halen. Wij zijn Beauty 2 People intens dankbaar en hopen in de toekomst samen weer zo'n mooie actie te organiseren.

Als schoonheidsspecialist wil jij eigenlijk maar één ding: je cliënt verwennen met de beste behandelingen en bijzondere resultaten. Je wil bijdragen aan het geluk en zelfvertrouwen van de mensen die plaatsnemen in jouw stoel. Dát is het ultieme gevoel van schoonheid. En jij bent natuurlijk de specialist die dat gevoel kan oproepen. Dat is een hele verantwoordelijkheid. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op Beauty2People.

Beauty2People analyseert, selecteert en levert high-end cosmeceutical-merken, waarmee jij je kunt onderscheiden. Wij importeren alleen producten en apparatuur waarin wij geloven, omdat ze zijn gebaseerd op bewezen technologie.
Jouw belang is ons belang. Wij beseffen heel goed dat je producten moet verkopen voor een gezonde omzet. Dus bieden we salons het alleenrecht op onze eigen merken. Je ontvangt een eigen webshop met producten die niet verkrijgbaar zijn in de winkel. Zo heb je alle tijd en ruimte om een band op te bouwen tussen het merk en je cliënt. En ook daarbij helpt Beauty2People je graag, bijvoorbeeld met effectieve marketingtools en vele beauty-trainingen.

In 2005 begon Edith de Jong haar bedrijf Beauty2People. In 17 jaar tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van huidverbeterende producten en apparatuur voor beautysalons en schoonheidsinstituten door heel Nederland.

Edith- “Onlangs is ons bedrijf vanwege de enorme groei verhuisd naar een grotere locatie in Moordrecht. Voor de opening van het nieuwe pand leek het ons een mooi idee om in plaats van bloemen of andere attenties, een donatie voor een goed doel te vragen aan onze genodigden. Voor mij persoonlijk was het al snel duidelijk dat het de Ruby and Rose stichting moest worden omdat ik mijn moeder, Cock de Jong, heb verloren aan de gevolgen van eierstokkanker. De diagnose werd vastgesteld in december 2009 en een jaar later, op 27 december 2010, is zij op 67-jarige leeftijd overleden".

"Omdat wij in een branche werken waar overwegend vrouwen werkzaam zijn en omdat eierstokkanker de ‘silent lady killer ‘is, willen wij op deze manier extra aandacht vragen voor deze ziekte".

Reactie plaatsen

Reacties