Colour Challenge 2022

Bestel een nagellakje voor een powervrouw die volgens jou wel wat kleur kan gebruiken in haar leven. Maak een persoonlijke boodschap voor haar. Wij zorgen dat jouw verrassing in een leuk pakketje naar haar zal worden verzonden. 

Vervolgens hopen wij dat de ontvanger van jouw verrassing ook minimaal 1 nagellak besteld en zo de kleur doorgeeft. Wij willen heel Nederland kleuren en zoveel mogelijk kleur doorgeven. Je maakt iemand blij en je steunt ons in de strijd tegen gynaecologische kanker. 


COLOUR MESSAGE

€ 12,50

COLOUR MESSAGE

€ 12,50

Bestel hier een nagellakje voor je vriendin, moeder, nichtje, oma, collega, zus in ieder geval voor iemand die wat kleur in haar leven verdient. Voeg een persoonlijke boodschap toe in het laatste opmerkingenveld bij het bestelfomulier. 

HOE WERKT HET ?

 

Stap 1 : kies een kleurtje uit (roze, rood, glitterroze, groen, blauw óf je laat ons een kleurtje kiezen. 

Stap 2 : vul het adres van degene die je wilt verrassen in bij het bestelformulier.

Stap 3: Schrijf in het laatste opmerkingenveld een persoonlijk bericht.

Stap 4: Wij zorgen dat het nagellakje en het persoonlijke bericht in een mooi pakketje verstuurd zal worden naar degene die jij wil verrassen per brievenbuspost.

(gratis verzending)

Stap 5: Wij hopen dat de ontvanger minimaal 1 x een bestelling plaatst en de kleur weer door wil geven. 

KLEUR DE WERELD EEN BEETJE MOOIER

EN DOE MEE AAN DE COLOUR CHALLENGE

Je maakt niet alleen iemand heel erg blij maar je steunt ook Stichting Ruby and Rose in de strijd tegen gynaecologische kanker.