Kom naar onze online VoorlichtingsBorrel (VOBO) op vrijdag 28 mei

Borrelen voor het goede doel! 

 

Test je kennis met de TUBA-WISP-quiz en laat je informeren en inspireren door het verhaal van ervaringsdeskundige Merel Prins. Dit onder het genot van een hapje en een heerlijk glas wijn, bij jou thuis bezorgd door wijn en delicatessenwinkel TAPAVINO.

 

Wij, Emma (23), Daphne (24) en Anita (19), zijn drie studenten van Hogeschool Windesheim.

Wij organiseren deze leuke en inspirerende voorlichtingsborrel in samenwerking met Stichting Ruby and Rose. Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkankers.

 

Bestel jouw borrelpakket voor dit online event en doneer daarmee aan dit goede doel!

 

Wij organiseren deze voorlichtingsborrel om bij te dragen aan de naamsbekendheid van Stichting Ruby and Rose en geld in te zamelen en aandacht te creëren voor dit goede doel. Het geld dat wij inzamelen met deze online borrel gaat direct naar het onderzoeksproject TUBA-WISPII van de Nederlandse arts en onderzoeker dr. Joanne de Hullu.

Onderzoek is belangrijk, want helaas kan elke vrouw in aanraking komen met kanker. Denk aan je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante, je oma en jijzelf.

 

Wij vinden het belangrijk om aandacht te vragen voor gynaecologische kanker. Maar laten we eerlijk zijn, praten over dit onderwerp is en blijft lastig.

 

We starten op vrijdag 28 mei om 17.00 uur via Teams met een online proeverij. Hiervoor worden de producten gebruikt uit het borrelpakket van TAPAVINO dat je thuis ontvangt.
Vervolgens brengen we het persoonlijke verhaal van ervaringsdeskundige Merel onder de aandacht en is er ruimte om haar vragen te stellen.
We sluiten de borrel af met een interessante quiz. Hoewel meedoen natuurlijk belangrijker is dan winnen, zal de winnaar van de quiz een leuke prijs ontvangen.

 

Gynaecologische kanker moet de wereld uit, maar daarvoor hebben we wel jouw hulp nodig! Dus kom naar deze online borrel en deel dit event met alle dames in jouw netwerk! Doe mee, want met jouw deelname komen we een stapje dichter bij een vrouwenkanker-vrije wereld!

Via onderstaande link bestel je jouw borrelpakket. Je plaatst daarmee via de website van wijn en delicatessenwinkel TAPAVINO een bestelling. Deze bestelling is automatisch ook jouw aanmelding voor de VOBO. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging van deelname via de mail. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Ruby and Rose.

 

Meld je aan en kom op vrijdag 28 mei 2021 om 17:00 uur naar de VOBO via MS Teams. Wees snel want vol=vol!

 

In samenwerking met wijn en delicatessenwinkel TAPAVINO.