Klaartje van schuur 

Welkom op de donatiepagina voor mijn 45e verjaardag! 

Heel fijn dat je wat wil bijdragen, ik ben je erg dankbaar, ook namens Ruby and Rose, een stichting die onderzoek doet naar gynaecologische kankers.

Velen van jullie weten dat  mijn 'echte' ('eerste') moeder, Marian van Schuur - Imthorn, op haar 41e overleed aan eierstokkanker. Mijn 'stief', of liever 'tweede' moeder Melissa Bowerman overleed ook veel te vroeg in 2011. Zij had borstkanker. Zij hadden hier natuurlijk bij moeten zijn, en nu lukt dat hopelijk een klein beetje wel. 

Alle bijdragen, groot en klein, zijn welkom! 

 

Mocht je toch echt niet kunnen bedenken wat een goed bedrag zou zijn.... hele goede vraag... daarom heb ik een hulplijn bedacht: denk aan wat je nuttigt op zo'n feestje (ik betaal de avond! Ik vier het maar 1x in de tien jaar dus ik pak met alle liefde uit! En al helemaal als dat betekent dat we meer ophalen voor Ruby and Rose), bedenk wat je uit zou geven aan een cadeautje? Zoiets? 

Wat je doneert wordt niet openbaar gemaakt, maar Ruby and Rose en ik zien het achter de schermen wel. Aan het eind wordt hier bekend gemaakt hoeveel we samen opgehaald hebben.

Ik kijk ernaar uit je te zien op mijn verjaardag op 28 januari in Café Tapmarin in Amsterdam!

Liefs, Klaartje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.