Donatiepagina BEAUTY2PEOPLE

DE Teller staat op € 4.371,00  * 9 januari 13:00 uur

Als schoonheidsspecialist wil jij eigenlijk maar één ding: je cliënt verwennen met de beste behandelingen en bijzondere resultaten. Je wil bijdragen aan het geluk en zelfvertrouwen van de mensen die plaatsnemen in jouw stoel. Dát is het ultieme gevoel van schoonheid. En jij bent natuurlijk de specialist die dat gevoel kan oproepen. Dat is een hele verantwoordelijkheid. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op Beauty2People.

Beauty2People analyseert, selecteert en levert high-end cosmeceutical-merken, waarmee jij je kunt onderscheiden. Wij importeren alleen producten en apparatuur waarin wij geloven, omdat ze zijn gebaseerd op bewezen technologie.
Jouw belang is ons belang. Wij beseffen heel goed dat je producten moet verkopen voor een gezonde omzet. Dus bieden we salons het alleenrecht op onze eigen merken. Je ontvangt een eigen webshop met producten die niet verkrijgbaar zijn in de winkel. Zo heb je alle tijd en ruimte om een band op te bouwen tussen het merk en je cliënt. En ook daarbij helpt Beauty2People je graag, bijvoorbeeld met effectieve marketingtools en vele beauty-trainingen.

In 2005 begon Edith de Jong haar bedrijf Beauty2People. In 17 jaar tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van huidverbeterende producten en apparatuur voor beautysalons en schoonheidsinstituten door heel Nederland.

Bij geselecteerde schoonheidssalons en beautyinstituten door heel Nederland kun je nu de speciale Ruby and Rose-behandeling boeken. De salons doneren een deel van de opbrengst van de behandeling aan Ruby and Rose. Groothandel Beauty2People, leverancier van  huidverbeteringsproducten aan salons en initiator van deze actie, doneert per verkochte behandeling ook een deel van de opbrengst aan Ruby and Rose.

We kunnen iedere donatie heel goed gebruiken! Wil je (extra) meehelpen met deze actie? Klik dan op de roze button hieronder om een donatie te doen. We zijn je enorm dankbaar!

De lijst met salons waar je terechtkunt voor jouw behandeling vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties